Confidențialitate

Echipa TechStyle.ro încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate și la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor site-ului, o experiență online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viața personală. În acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți in baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveți în vedere.

Aria de acoperire a securității datelor cu caracter personal și a politicii „cookie”

Acordul de confidențialitate privind politica securității datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica când utilizati site-ul TechStyle.ro (si toate sub-brandurile acestuia existente in momentul incheierii acestui acord precum si cele viitoare). De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile TechStyle.ro. Acest acord de confidențialitate furnizeaza informații referitoare la „cookie”, utilizarea lor de către terți si modul de dezactivare.

Informații generale colectate de către TechStyle.ro

In unele zone ale site-ului, TechStyle.ro va cere sa furnizați date personale, incluzând numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numărul cardului de credit, informații de contact, informații in vederea facturarii serviciilor TechStyle.ro si alte informații prin care va pot identifica. In alte zone ale site-urilor noastre, TechStyle.ro colecteaza sau poate sa colecteze informații demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dumneavoastră Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informații.

Pentru utilizatorii care doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email, este necesară trimiterea unui email la adresa office@techstyle.ro (fara spatii) cu titlul "Dezabonare newsletter TechStyle.ro" iar datele dumneavoastră vor fi sterse din sistem. De asemenea dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email stocata de TechStyle.ro. Dezabonarea se face automat.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către TechStyle.ro

Noi utilizam informațiile stranse de pe site-urile TechStyle.ro, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La abonarea la newsletter, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de TechStyle.ro si asupra informațiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastră

Datele cu caracter personal vor fi colectate și prelucrate de către TechStyle.ro numai în măsura permisă prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR)

Termeni in înțelesul Regulamentului General (UE) 2016/679:

„date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

„prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

„restricționarea prelucrării” înseamnă marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

„operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;

„persoană împuternicită de operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului;

„parte terță” înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau organism altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită de operator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să prelucreze date cu caracter personal;

„consimțământ” al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate;

Utilizarea datelor cu caracter personal de către TechStyle.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. TechStyle.ro si terțe părți (inclusiv Google) afiseaza anunturile TechStyle.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.techstyle.ro

Prin citirea prezentei Politici de protecția datelor cu caracter personal și a Notei de Informare ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv:

  • dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dumneavoastră,
  • dreptul la informare și acces la datele dumneavoastră cu caracter personal,
  • dreptul la rectificare si dreptul la ștergerea datelor,
  • dreptul la restricționarea prelucrării,
  • dreptul la portabilitatea datelor,
  • dreptul la opoziție și de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat,
  • dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dumneavoastră garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal

TechStyle.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) către terțe părți informațiile dumneavoastră cu caracter personal. TechStyle.ro poate, totusi, transmite informatia terților in urmatoarele cazuri:

a. Cu acordul dumneavoastră;

b. Daca este necesară transmiterea unor informații in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastră - În cazul in care informatia e necesară partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de TechStyle.ro doar in masura in care este necesară asistenta lor.

Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte dacă:

a. e prevăzut intr-o dispoziție legala;

b. protejeaza drepturile companiei TechStyle.ro sau ale companiilor afiliate;

c. previne o infractiune sau protejeaza siguranță națională;

d. protejeaza siguranță individului sau siguranță publică;

e. aceste informații sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

f. in cazul in care activitatile dumneavoastră contravin termenilor si conditiilor statuate de TechStyle.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

g. in cazul in care TechStyle.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.

h. in cazul in care TechStyle.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile TechStyle.ro.

Dreptul dumneavoastră de a vă modifica și șterge datele dumneavoastră deținute de operator

Puteti sa solicitati operatorului ștergerea datelor dumneavoastră oricând. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google, accesând pagină de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google sau accesand pagină de dezactivare Network Advertising Initiative.

Securitatea datelor

TechStyle.ro face toate eforturile necesare si folosește ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cât mai fluidă pe site-urile TechStyle.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita „cookie”. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incât sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Feedback

TechStyle.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularului de contact va fi folosita ținând cont de dreptul la confidențialitate si la imagine al persoanelor.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Daca vom considera că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugam să ne scrieți pe e-mail sau prin formularul de contact.

Review-uri

iPhone 7 Plus: Lipsit de prejudecăţi

iPhone 7 Plus: Lipsit de prejudecăţi

Iată că în septembrie 2016 am fost surprinși din nou de cei de la Apple, și nu vorbesc de o...

iPhone 7 Plus: Lipsit de prejudecăţi
Xiaomi Redmi Note 3 Pro: pentru pasiunile tale

Xiaomi Redmi Note 3 Pro: pentru pasiunile tale

Xiaomi Redmi Note 3 Pro vine cu un ecran generos de 5.5 inchi, un aspect plăcut și extrem de...

Xiaomi Redmi Note 3 Pro: pentru pasiunile tale

Newsletter

BlackBerry DTEK60: un alt principiu, o altă reuşită

BlackBerry DTEK60: un alt principiu, o altă reuşită

BlackBerry DTEK60 este un alt fenomen lansat pe piață în octombrie 2016, un nou concept marca...

BlackBerry DTEK60: un alt principiu, o altă reuşită
Motorola Moto G4 Plus: partenerul tău în orice situaţie

Motorola Moto G4 Plus: partenerul tău în orice situaţie

Anul acesta Motorola a decis să aducă un nou model pe piață și anume Moto G4 Plus, cu o...

Motorola Moto G4 Plus: partenerul tău în orice situaţie
Xiaomi Mi 5s Plus: un alt viitor, o altă experienţă

Xiaomi Mi 5s Plus: un alt viitor, o altă experienţă

Când vorbim despre un viitor în care trebuie doar să experimentezi, atunci vorbim despre un...

Xiaomi Mi 5s Plus: un alt viitor, o altă experienţă

What's Hot

HP OfficeJet Pro 8600 e-All-in-One, ideală pentru companii

HP OfficeJet Pro 8600 e-All-in-One, ideală pentru companii

HP OfficeJet Pro 8600 este un multifuncțional 4 în 1, conceput special pentru mediul office. Se...

HP OfficeJet Pro 8600 e-All-in-One, ideală pentru companii
Apple Magic Mouse click, swipe și scroll

Apple Magic Mouse click, swipe și scroll

Apple Magic Mouse este cel mai bun mouse făcut de Apple până acum. Foarte practic, fără fir și...

Apple Magic Mouse click, swipe și scroll
Samsung Galaxy Camera aparat foto și telefon

Samsung Galaxy Camera aparat foto și telefon

Așa cum reiese și în titlu, Samsung Galaxy Camera, nu este doar un simplu aparat de fotografiat....

Samsung Galaxy Camera aparat foto și telefon
Nokia Lumia 720 chic și cu Windows Phone 8

Nokia Lumia 720 chic și cu Windows Phone 8

Pentru Nokia Lumia 720, parteneriatul cu Microsoft este foarte bun. Pe baza sistemului de operare...

Nokia Lumia 720 chic și cu Windows Phone 8
Google Reader se va închide

Google Reader se va închide

Google a anunțat printr-un mesaj pe pagina Google Reader că serviciul se va închide pe data de 1...

Google Reader se va închide